Over

Liman Restaurant

Hier vind u alle informatie over ons restaurant. Mocht u nog vragen hebben, bel ons of mail ons zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Uit eten in Scheveningen is een belevenis voor al je zintuigen

Uit eten in Scheveningen, dat is iets dat iedereen een keer gedaan moet hebben. Iedereen kent Scheveningen en bijna iedereen is er weleens geweest. Maar uit eten in Scheveningen is dan weer niet voor iedereen weggelegd. Terwijl het een belevenis is die al je zintuigen wakker schudt. Zoek je een restaurant in Scheveningen, dan zul je zien dat het aanbod enorm is. Er komen natuurlijk zoveel dagjesmensen en vakantiegasten naar het dorp, daar heeft de lokale horeca slim op ingespeeld. Maar waar kun je lekker eten in Scheveningen en wat is een goed restaurant in Scheveningen? Dat is een vraag die moeilijk is te beantwoorden. Lekker eten in Scheveningen betekent immers voor iedereen wat anders. Maar wat voor iedereen hetzelfde is: uit eten in Scheveningen moet je gewoon een keer gedaan hebben.

Uit eten in Scheveningen, de haven

Ga je uit eten in Scheveningen, dan is de haven natuurlijk een logische keus om neer te strijken. Want wat is er nou meer verbonden met water en Scheveningen dan de haven? Dit is de plek waar het leven op het water en het leven op het land samenkomen. Hier varen de vissersboten uit en hier keren de vissersboten weer terug. Ga je uit eten in Scheveningen, dan is het zeker aan te raden om een restaurant te kiezen dat uitzicht op de haven heeft. Dan heb je altijd wat leuks te kijken en je houdt het lekker authentiek. De zee, de haven en lekker eten: al je zintuigen komen aan bod. Je ruikt de zeelucht, ziet de vissers aan het werk en proeft ondertussen de heerlijkste smaken. Dan wordt uit eten in Scheveningen past echt een belevenis.

Uit eten in Scheveningen, het strand

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de ultieme strandbeleving wanneer uit eten in Scheveningen op je lijstje staat. Je kunt eerst een fijne wandeling maken, om daarna bij een strandtent neer te strijken. Het is dan wel zo dat je veel tussen de andere dagjesmensen en toeristen zit en weinig meekrijgt van het echte leven in Scheveningen. Want aan het strand draait alles om het toerisme. Voor veel mensen is de zee iets dat ze niet dagelijks zien, dus blijven hangen aan het strand is dan aanlokkelijk. Zeker op zwoele zomerdagen is het fijn om eerst lekker te borrelen, door te gaan naar het diner terwijl je de zon in de zee ziet zakken en na het digestief nog even een wandeling onder de sterren te maken terwijl de golven rustig het strand op rollen.

Uit eten in Scheveningen, de keuzes

Natuurlijk is uit eten in Scheveningen op elke locatie leuk. En omdat er zoveel verschillende restaurants zijn, is er altijd een gelegenheid van jouw gading te vinden. Je vindt er restaurants voor een snelle hap, voor als je even later naar een musical gaat bijvoorbeeld. Maar je kunt ook uitgebreid en luxe dineren. Net waar je zin in hebt en net waar je portemonnee zich voor schikt. Bovendien kun je kiezen uit verschillende keukens. Vis is een logische keuze als je in Scheveningen gaat eten, de zee speelt hier immers een hoofdrol. Maar ook een Turkse keuken, Griekse keuken of andere buitenlandse beleving vind je in Scheveningen.

Uit eten in Scheveningen is hoe dan ook een leuke belevenis. Omdat het dorp tot de verbeelding spreekt en zo ontzettend bekend is, omdat de zee altijd een fijne sfeer oproept en voor veel mensen hoort bij een bijzonder dagje uit. En om dat uit eten in Scheveningen gewoon hartstikke leuk is, een fijne avond met vrienden of familie, lekkere smaken in je mond en er even lekker tussenuit. Dat is wat uit eten in Scheveningen tot een must maakt voor iedereen.

Hieronder vind u paar foto’s van de specialiteiten van onze kok.

Ons team staat voor u gereed!

Samen staan we sterk tegen COVID-19

Sinds de COVID-19 hebben wij met z’n allen een grote klap moeten vangen. Dankzij onze team hebben wij de mogelijkheid gehad om elkaar te steunen in deze moeilijke tijden. Wij hopen ook dat wij weer snel open mogen zodat wij de COVID-19 achter ons kunnen laten. Wij staan dan gelijk klaar om u weer te laten genieten in onze mooie restaurant in Scheveningen.

Gratis WiFi voor iedereen!

Vraag naar het wachtwoord bij ons personeel