Welkom bij

Liman Restaurant

Een culinaire reis door de Turkse keuken!

Turks Keuken

Ons verhaal

Bij Liman restaurant hebben wij het doel om u kennis te laten maken met de Turks Mediterrane keuken. Hiervoor bieden wij een breed aanbod van traditionele Turkse gerechten. Deze gerechten variëren van heerlijke vleessoorten tot lekkere vegetarische en vis gerechten. Ook kunt u onze Turkse wijnen proeven.

“Een goed restaurant in Scheveningen voor een heerlijke smaakbeleving”
Ga je naar een restaurant in Scheveningen, dan wil je een ultieme smaakbeleving meemaken. Een restaurant in Scheveningen is snel gevonden, maar een góed restaurant in Scheveningen? Dat is weer een heel andere vraag. Er zijn zoveel locaties, welke moet je nou kiezen? Het klinkt zo makkelijk, een restaurant in Scheveningen kiezen en gezellig op stap met vrienden of familie. Maar de keuze is reuze, dus verdiep je vooraf goed in het aanbod. Dan weet je zeker dat je een restaurant in Scheveningen kiest dat bij jou en het gezelschap past. En dat maakt het natuurlijk wel zo leuk om er samen op uit te gaan.

Een restaurant in Scheveningen kiezen

Uit eten in Scheveningen is natuurlijk al een beleving op zich. Niet gek om te kiezen voor een vis restaurant in Scheveningen, want het draait er natuurlijk om de zee. Een vis restaurant in Scheveningen is dan ook altijd een goede keus wanneer je gaat eten in Scheveningen gaat. Maar uit eten in Scheveningen biedt natuurlijk wel meer keus dan dat. Zo kun je ook kiezen voor een Grieks of Turks restaurant in Scheveningen. Dat wil niet zeggen dat je de vis gelijk achter je laat, want ook bij een Turks restaurant in Scheveningen staat natuurlijk vis op de kaart. Wat je ook kiest, je kunt altijd lekker eten in Scheveningen, want een restaurant in Scheveningen is gemakkelijk gevonden. Er zitten er genoeg om altijd iets te vinden dat bij je past.

Aanraders

Dagelijks vers

Alle gerechten word geserveerd met salade

Terras op Scheveningen bij Liman Restaurant

Liman Restaurant is

Gewoon gastvrij

 
 

Gastvrijheid is een belangrijk onderdeel van onze cultuur en wij willen dezelfde gastvrijheid tonen naar onze klanten toe.
Wij hopen u dan ook snel als gast te mogen ontvangen, zodat wij u mee kunnen nemen op een culinaire reis door de Turkse keuken.

Locaties voor een restaurant in Scheveningen

Lekker eten in Scheveningen begint natuurlijk al snel in de haven. Een mooie plek voor uit eten in Scheveningen, de haven. Het is er authentiek, je maakt er het leven op zee mee en je krijgt er producten van de zeeEten in Scheveningen, de haven bekijken en samen met vrienden of familie een leuke avond of middag beleven. Dat klinkt toch als een heerlijk uitstapje? Ga je eten in Scheveningen, een visrestaurant is dan al snel een goede keus. Dat is natuurlijk snel bedacht in je zoektocht naar een restaurant in Scheveningen, een visrestaurant. Maar ook voor vlees of vegetarische maaltijden kun je natuurlijk uitstekend in Scheveningen terecht. Een restaurant in Scheveningen zoeken, biedt voor ieder wat wils.

Goed restaurant in Scheveningen

Misschien vraag je je af: wat is het beste restaurant in Scheveningen? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Wat de een het beste restaurant in Scheveningen vindt, kan voor de ander wel een enorme domper zijn. De kwalificatie ‘beste’ is van zoveel factoren afhankelijk. Kies je voor vlees of vis, de Nederlandse keuken of zoek je een buitenlandse smaakbeleving met bijvoorbeeld Turks of Grieks. Ga je voor goedkoop of geef je liever wat meer uit? Allemaal zaken die meespelen bij de keus voor je restaurant.

De keuze aan restaurants in Scheveningen is groot. Er is voor elk wat wils en dat is wat de keus aan restaurants in Scheveningen zo leuk maakt. En het maakt natuurlijk dat je terugkomt. Want er is zoveel te kiezen, het ene restaurant in Scheveningen is bepaald het andere niet. Dus kies een leuk restaurant in Scheveningen en kies daarna nog een keer. En nog een keer. Want een restaurant in Scheveningen bezoeken is altijd een mooie belevenis.

Liman Restaurant in Scheveningen bezoeken smaakt naar meer.

Spaghetti with Grilled Mackerel

$50

Consec tetur adipi elit
Vuctus nec ullam corper

Chicken in Teriyaki Sauce

$57

Mattis pulvi nar dapibus
Vuctus nec ullam corper

Grilled Salmon Fillet with Salad

$38

Mattis pulvi nar dapibus
Vuctus nec ullam corper

Chicken Nuggets with Potato

$30

Vuctus nec ullam corper
Mattis pulvi nar dapibus

Grilled Mackerel Steak

$45

Consec tetur adipi elit
Mattis pulvi nar dapibus

Grilled and Fried Chicken

$25

Consec tetur adipi elit
Vuctus nec ullam corper

Geniet van de actuele kortingen

Happy Hours

Elke week een andere aanbieding!

The food lovers en hun reacties

Hieronder kunt u meelezen wat onze klanten hebben ervaren.

"Beste Steak ooit"
- Bryan Girri
"De culinaire smaak die mijn tong laat smelten!!"
- Laura Van Vliet
"Vanaf nu mijn vaste plek in Scheveningen."
- Kees Regenburg
"Uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan!"
Petra Visser